X-9 Nighthawk from BME

Are you f*cking kidding me? Prvé čo ma napadlo keď som objavil čerstvo odhalený eperimentálny rámový set od BME.

Keď sme sa naposledy bavil s Braňom tak naháňal posledné časti na skompeltizovanie tohoto bajku a spomenul, že je to taký experiment. To som ale netušil čo z toho vzíde.
X-9 Nighthawk bude predstavený na BERLINER FAHRRAD SCHAU 3-4 marec a spolu s BME sa predstavia celkom zvučné mená v produkcii bicyklov. Nemám dostupné parametre, ale Braňo prisľúbil foto kompletného bajku a aj z celej akcie, čiže neskôr dodám toho viac. Malý detail však mám a to o konštrukcii. Rám je vyrobený z "honeycomb sandwich" čo je pre mňa celkom novinka. Zosiľnované je to prelaminovaním. Nový prototyp je aj sedlo BME S72 no a riadidlá sú "choré" tak isto a evidentne integrované spolu s predstavcom. 
Naozaj krásny kúsok, ostré hrany, robustnosť a zároveň aj nízka váha. O čom som presvedčený, ale tech info bude neskôr. Nakoniec ešte prezradím, že v takejto forme sa možno aj bude sériovo predávať ako jedinečný kúsok. Teda ak mu tento dizajn neodkopíruje nejaký ďalší výrobca (čo je v praxi bežné)
Tak želám úspešný vzlet
X-9 Nighthawk



When I
last talked to  a Braňo he was after the last components to be able to complete his experiment. This, however, turned out to be a "puuure dope"

X -9 Nighthawk will be presented at the Berliner Bicycle Schat March 3 to 4 and with BME is present quite famous names in the bike production. I don´t have available parameters, but when the bikeś gonna be completed I was promised more photos together with the entire event. I"ll add little detail anyways. The frame is made of "honeycomb sandwich" which is quite new for me. Double lamination to amplify. The new prototype is also the BME S72 seat, handlebars are "sick" as well and integrated with the stem obviously.
Really nice piece, sharp edges, robustness and low weight at the same time. What I believe, but the tech info later.
So I wish you a successful take-off X-9 Nighthawk




Komentáre

  1. Byłem w Berlinie i widziałem to cudo.
    Prawdziwy kosmos.
    Ten rower da się podnieść do góry jednym palcem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. takže si mal premiéru?
    bolo mi prisľúbené, že sa na tom povozím :)
    som zvedavý

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I saw it last time in Berlin, very interesting!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. u guys from PL have it very close to Berlin huh? :)

    BME produces such experimental frames. Got the opportunity to paint some of those and impressed about the quality

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Swift