2014 Arko Bici





3x Hurá 2014!
Predovšetkým Vám chcem popriať veľa moc zdravia, pretože je to najcennejšie čo máme a to je asi tak všetko. Zbytok si zariadi človek podľa seba, že áno.


 Po troch sezónach intenzívneho zameriavania sa na prácu s kovom, zvárania, pájkovania, hľadania, preedukovania sa z mojej stredoškolskej literatúry, z literatúry môjho otca,framebuilderských skrípt a nekonečného bádania na webe som prišiel do stavu zistenia, že som iba a začiatku!
Aký smiešny mi príde môj zápal pre vec, keď som si zadovážil pred 3mi rokmi set CrMo trubiek a tá predstava, že to dám! Hrdina socialistickej práce! LoL!

Medzitým som si prešiel celkom pekným obdobím, čo vyvrcholilo s mojim brandom Arko Bici. Je to spontánne a teším sa na progress. Tento rok nebude iný ako ten minulý, ale predsa odlišný. Odlišný v tom, že moja práca bude oveľa detailnejšia a teším sa aj na môj nový rám. Bude to cesťák s celkom ostrými krivkami. Vidím ho už teraz, ale je na ňom ešte veľa práce. Bude to môj prvý rám, ktorý bude prezentovaný ako môj prvý vlastnoručne vyrobený rám a samozrejme skompletizovaný. Vyrobil som už nejaké, ale spokojný som jednoducho nebol a preto som tieto práce ani nevyťahoval. A vlastne už ani neexistujú. Mám veľa nápadov, ktoré budem postupne realizovať a o ktorých samozrejme budete informovaný.

Pohodová prácička! To je presne tak ako chcem pracovať. Pokoj, nebyť ovplyvňovaný negatívnymi energiami a snažiť sa zostať zameraný na svoje ciele. Keď som odišiel zo zamestania v novembri minulého roku, tak to bolo akési vyvrcholenie mizérie, ktorú som pociťoval voči globálnemu pracovnému systému a dnes viem, že som spravil dobre. Nie je nič lepšie ako sa venovať tomu čo máte radi a čo cítite, že Vás obohacuje. V tomto trende budem pokračovať a dovolím si tvrdiť, že to bude asi už nafurt. Žial pomýšlať na živobytie sa nedá, pretože podmienky tu jednoducho nie sú.

Zahraničie je cesta. Na webe Arko Bici som urobil pár zmien, je to bez textu a keď text, tak v angličtine. Som presvedčený, že to nebude nikomu robiť problém, pretože moja politika bude i naďalej taká, že ten kto naozaj potrebuje, dobré si nájde. Tým chcem povedať, že prehnané otváranie sa a žatva "lajkov" na Slovensku nikdy nebude môj cieľ. Robím si svoje, rosumíš! Arko Bici je tu pre inšpiráciu, motiváciu a pre zábavu. Tak ako budú napredovať moje skúsenosti, tak si myslím že bude napredovať aj osveta u nás. Čiže všetko pekne spolu paralerne kráča a to je dobre.



Štastlivo
Marek Parajka


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Swift