Missile Pioneer

Myslím, že som doposiaľ nepredstavil moju súkromnú zbraň, ktorou zdolávam každého súpera (mysli kopec) Skladanie mi zabralo približne 7mesiacov, počas ktorých som mal čas si zabezpečiť to najlepšie a čo za najnožšiu cenu. Z toho vzplýva, že síce komponenty cestovali z celého sveta čo je samozrejme enviromentálne zaťažujúce, ale ako správny bajker: svoje si odbicyklujem späť.

Je to Cr-mo 17.5" Missile Pioneer. V našich končinách úplná neznáma. Rám sm si priviezol z Číny, ale vyrobený bol na Taiwane. Sedlovka, predstavec a riadidlá sú Ti. Nie je to zrovna ľahký rám, ale pre tých ktorí preferujú oceľ, 1.5kg je podľa môjho názoru dostačujúce.
2.3" plášte rámu mimoriadne sedia :)

It's Taiwan made Chromolly frame Missile Pioneer brought home with me while travelling in China. Seat post, stem and handle bar are made of Ti. It's pretty stiff not that lightweight but considering 1.5kg every biker preferring steel would appreciated this. Building this bike took almost seven months during which I was very focused on components cost. Therefore, they must've (obviously) travelled all around the globe in terms to spare some money and to get a best value. This might leaving bigger environmental print but since I'm aware of this I'll be cycling this all back :)






Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Swift