bike 25 _ Art Design Project

Čistý, to ma napadlo po nasadení Brooks sedla a gripov. Odtiene či už sedla, alebo rámu sadnú do seba a tvoria čistú líniu. Krásna metalíza a krásne doplnky. Už dlho som sa takto nevyjadroval (ak vôbec, ale zrejme len pri Máriinom Super De Luxe).
Rám podstúpil už rutinnú prerábku zadnej rámovej stavby, prednej vidlice, nový je aj mostík zadnej brzdy a tak isto aj vodítko brzdového bowdenu. Riadidlá sú ručne leštené, podobne aj brzdy Weinmann so stále neuveriteľnou brzdnou akciou.  Všetko detailne prispôsobené majiteľke Zuzane. Prvá jazda dopadla dobre, preto pevne verím že takých bude čo najviac ,)

Clean, came on my mind right after Brooks has been put on. Colour of both frame and saddle perfectly match and creates clean line. Classy metallic paint and components.
Frame undertook common rebuilt of rear frame and dropouts, front fork shorten, new rear brake bracket and front brake cable bracket too. Polished handle bar and Weinmann brakes. All in terms to get as close to owner´s needs as possible.








Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Swift